logo

ABS

AUDI A7

Rent a Car Dardania ofron vetura me qera të llojeve dhe modeleve të ndryshme si: AUDI, BMW, MERCEDES, VW (Golf 5, Golf 6, Golf 7 Golf Plus, Jetta, Passat, Taureg, Tiguan etj), OPEL, SEAT, SKODA dhe shume modele të tjera.

Rent a Car Dardania ofron vetura me qera me cmime me të mira në treg, duke filluar nga 19.99€/ditë

RENT A CAR Dardania gjendet ne hyrje të Prishtinës në dragodan të rrethi “TE ISMETI” dhe ne Airoport të Prishtinesë.

Klienti mund ta pranoj-dorëzoj veturën në cilin do lokacion!

Të gjitha veturat posedojnë kontrollim të rregullt teknik dhe janë në gjendje të rregullt për një udhëtim më të sigurtë për klientët tanë.

Ne ofrojmë asistencë 24/7!

 

Për informata shtesë dhe rezervim, ju lutme na kontaktoni në numrat më poshtë:

+383 45 880 888

+383 48 880 888

AUDI A3 AUTOMATIK

AUDI A3

  • Viti: 2016
  • Motori: 1.6
  • Karburanit: DIESEL
  • Transmisioni: AUTOMATIC

 

Rent a Car Dardania ofron vetura me qera të llojeve dhe modeleve të ndryshme si: AUDI, BMW, MERCEDES, VW (Golf 5, Golf 6, Golf 7 Golf Plus, Jetta, Passat, Taureg, Tiguan etj), OPEL, SEAT, SKODA dhe shume modele të tjera.

Rent a Car Dardania ofron vetura me qera me cmime me të mira në treg, duke filluar nga 19.99€/ditë

RENT A CAR Dardania gjendet ne hyrje të Prishtinës në dragodan të rrethi “TE ISMETI” dhe ne Airoport të Prishtinesë.

Klienti mund ta pranoj-dorëzoj veturën në cilin do lokacion!

Të gjitha veturat posedojnë kontrollim të rregullt teknik dhe janë në gjendje të rregullt për një udhëtim më të sigurtë për klientët tanë.

Ne ofrojmë asistencë 24/7!

 

Për informata shtesë dhe rezervim, ju lutme na kontaktoni në numrat më poshtë:

+383 45 880 888

+383 48 880 888

WV GOLF SPORTVAN

Rent a Car Dardania ofron vetura me qera të llojeve dhe modeleve të ndryshme si: AUDI, BMW, MERCEDES, VW (Golf 5, Golf 6, Golf 7 Golf Plus, Jetta, Passat, Taureg, Tiguan etj), OPEL, SEAT, SKODA dhe shume modele të tjera.

Rent a Car Dardania ofron vetura me qera me cmime me të mira në treg, duke filluar nga 19.99€/ditë

RENT A CAR Dardania gjendet ne hyrje të Prishtinës në dragodan të rrethi “TE ISMETI” dhe ne Airoport të Prishtinesë.

Klienti mund ta pranoj-dorëzoj veturën në cilin do lokacion!

Të gjitha veturat posedojnë kontrollim të rregullt teknik dhe janë në gjendje të rregullt për një udhëtim më të sigurtë për klientët tanë.

Ne ofrojmë asistencë 24/7!

 

Për informata shtesë dhe rezervim, ju lutme na kontaktoni në numrat më poshtë:

+383 45 880 888

+383 48 880 888

SEAT ALTEA AUTOMATIK

Rent a Car Dardania ofron vetura me qera të llojeve dhe modeleve të ndryshme si: AUDI, BMW, MERCEDES, VW (Golf 5, Golf 6, Golf 7 Golf Plus, Jetta, Passat, Taureg, Tiguan etj), OPEL, SEAT, SKODA dhe shume modele të tjera.

Rent a Car Dardania ofron vetura me qera me cmime me të mira në treg, duke filluar nga 19.99€/ditë

RENT A CAR Dardania gjendet ne hyrje të Prishtinës në dragodan të rrethi “TE ISMETI” dhe ne Airoport të Prishtinesë.

Klienti mund ta pranoj-dorëzoj veturën në cilin do lokacion!

Të gjitha veturat posedojnë kontrollim të rregullt teknik dhe janë në gjendje të rregullt për një udhëtim më të sigurtë për klientët tanë.

Ne ofrojmë asistencë 24/7!

 

Për informata shtesë dhe rezervim, ju lutme na kontaktoni në numrat më poshtë:

+383 45 880 888

+383 48 880 888

GOLF 7 AUTOMATIK

Rent a Car Dardania ofron vetura me qera të llojeve dhe modeleve të ndryshme si: AUDI, BMW, MERCEDES, VW (Golf 5, Golf 6, Golf 7 Golf Plus, Jetta, Passat, Taureg, Tiguan etj), OPEL, SEAT, SKODA dhe shume modele të tjera.

Rent a Car Dardania ofron vetura me qera me cmime me të mira në treg, duke filluar nga 19.99€/ditë

RENT A CAR Dardania gjendet ne hyrje të Prishtinës në dragodan të rrethi “TE ISMETI” dhe ne Airoport të Prishtinesë.

Klienti mund ta pranoj-dorëzoj veturën në cilin do lokacion!

Të gjitha veturat posedojnë kontrollim të rregullt teknik dhe janë në gjendje të rregullt për një udhëtim më të sigurtë për klientët tanë.

Ne ofrojmë asistencë 24/7!

 

Për informata shtesë dhe rezervim, ju lutme na kontaktoni në numrat më poshtë:

+383 45 880 888

+383 48 880 888

VW PASSAT

VW PASSAT ME QERA

  • Viti: 2015
  • Motori: PASSAT
  • Karburanit: DIESEL
  • Transmisioni: MANUAL

 

Rent a Car Dardania ofron vetura me qera të llojeve dhe modeleve të ndryshme si: AUDI, BMW, MERCEDES, VW (Golf 5, Golf 6, Golf 7 Golf Plus, Jetta, Passat, Taureg, Tiguan etj), OPEL, SEAT, SKODA dhe shume modele të tjera.

Rent a Car Dardania ofron vetura me qera me cmime me të mira në treg, duke filluar nga 19.99€/ditë

RENT A CAR Dardania gjendet ne hyrje të Prishtinës në dragodan të rrethi “TE ISMETI” dhe ne Airoport të Prishtinesë.

Klienti mund ta pranoj-dorëzoj veturën në cilin do lokacion!

Të gjitha veturat posedojnë kontrollim të rregullt teknik dhe janë në gjendje të rregullt për një udhëtim më të sigurtë për klientët tanë.

Ne ofrojmë asistencë 24/7!

 

Për informata shtesë dhe rezervim, ju lutme na kontaktoni në numrat më poshtë:

+383 45 880 888

+383 48 880 888

VW GOLF 6 PLUS

Rent a Car Dardania ofron vetura me qera të llojeve dhe modeleve të ndryshme si: AUDI, BMW, MERCEDES, VW (Golf 5, Golf 6, Golf 7 Golf Plus, Jetta, Passat, Taureg, Tiguan etj), OPEL, SEAT, SKODA dhe shume modele të tjera.

Rent a Car Dardania ofron vetura me qera me cmime me të mira në treg, duke filluar nga 19.99€/ditë

RENT A CAR Dardania gjendet ne hyrje të Prishtinës në dragodan të rrethi “TE ISMETI” dhe ne Airoport të Prishtinesë.

Klienti mund ta pranoj-dorëzoj veturën në cilin do lokacion!

Të gjitha veturat posedojnë kontrollim të rregullt teknik dhe janë në gjendje të rregullt për një udhëtim më të sigurtë për klientët tanë.

Ne ofrojmë asistencë 24/7!

 

Për informata shtesë dhe rezervim, ju lutme na kontaktoni në numrat më poshtë:

+383 45 880 888

+383 48 880 888

VW TIGUAN 2020

Rent a Car Dardania ofron vetura me qera të llojeve dhe modeleve të ndryshme si: AUDI, BMW, MERCEDES, VW (Golf 5, Golf 6, Golf 7 Golf Plus, Jetta, Passat, Taureg, Tiguan etj), OPEL, SEAT, SKODA dhe shume modele të tjera.

Rent a Car Dardania ofron vetura me qera me cmime me të mira në treg, duke filluar nga 19.99€/ditë

RENT A CAR Dardania gjendet ne hyrje të Prishtinës në dragodan të rrethi “TE ISMETI” dhe ne Airoport të Prishtinesë.

Klienti mund ta pranoj-dorëzoj veturën në cilin do lokacion!

Të gjitha veturat posedojnë kontrollim të rregullt teknik dhe janë në gjendje të rregullt për një udhëtim më të sigurtë për klientët tanë.

Ne ofrojmë asistencë 24/7!

 

Për informata shtesë dhe rezervim, ju lutme na kontaktoni në numrat më poshtë:

+383 45 880 888

+383 48 880 888

GOLF VI

Rent a Car Dardania ofron vetura me qera të llojeve dhe modeleve të ndryshme si: AUDI, BMW, MERCEDES, VW (Golf 5, Golf 6, Golf 7 Golf Plus, Jetta, Passat, Taureg, Tiguan etj), OPEL, SEAT, SKODA dhe shume modele të tjera.

Rent a Car Dardania ofron vetura me qera me cmime me të mira në treg, duke filluar nga 19.99€/ditë

RENT A CAR Dardania gjendet ne hyrje të Prishtinës në dragodan të rrethi “TE ISMETI” dhe ne Airoport të Prishtinesë.

Klienti mund ta pranoj-dorëzoj veturën në cilin do lokacion!

Të gjitha veturat posedojnë kontrollim të rregullt teknik dhe janë në gjendje të rregullt për një udhëtim më të sigurtë për klientët tanë.

Ne ofrojmë asistencë 24/7!

 

Për informata shtesë dhe rezervim, ju lutme na kontaktoni në numrat më poshtë:

+383 45 880 888

+383 48 880 888

VW TIGUAN AUTOMATIK

Rent a Car Dardania ofron vetura me qera të llojeve dhe modeleve të ndryshme si: AUDI, BMW, MERCEDES, VW (Golf 5, Golf 6, Golf 7 Golf Plus, Jetta, Passat, Taureg, Tiguan etj), OPEL, SEAT, SKODA dhe shume modele të tjera.

Rent a Car Dardania ofron vetura me qera me cmime me të mira në treg, duke filluar nga 19.99€/ditë

RENT A CAR Dardania gjendet ne hyrje të Prishtinës në dragodan të rrethi “TE ISMETI” dhe ne Airoport të Prishtinesë.

Klienti mund ta pranoj-dorëzoj veturën në cilin do lokacion!

Të gjitha veturat posedojnë kontrollim të rregullt teknik dhe janë në gjendje të rregullt për një udhëtim më të sigurtë për klientët tanë.

Ne ofrojmë asistencë 24/7!

 

Për informata shtesë dhe rezervim, ju lutme na kontaktoni në numrat më poshtë:

+383 45 880 888

+383 48 880 888

Dërgo mesazh
Rent A Car Dardania
Përshendetje,
jam i interesuar për një veturë me qera?