logo

Privacy Policy

POLITIKA E COOKIES

Përditësimi i fundit më 28.02.2021

Cookies, Çfarë paraqesin dhe për çfarë përdoren?

RentacarDardania e përdor teknologjinë gjurmuese të quajtur Cookies. Cookies përdoren për të ofruar shërbim dhe përvojë më të mirë për përdoruesin. Cookies janë skedarë të vegjël të enkriptuara/mbrojtura. Ato janë të dhëna të vogla me tekst të ruajtur në kompjuterin/pajisjen telefonike të përdoruesit. Shfletuesit e faqeve përdorin cookies në mënyrë që të kryejnë funksione të pandërprera dhe efikase të faqeve të internetit. Cookies janë të dobishme për sistemin e reklamimit dhe ato i numërojnë vizitat unike. Për RentacarDardania, cookies ndihmojnë në mbledhjen e statistikave për vizitorët, të cilat mund të përdoren për qëllime të brendshme (për shembull: cookies përdoren në mënyrë që i njëjti baner të mos shfaqet/paraqitet gjatë gjithë kohës ndërkohë që përdoruesi është në RentacarDardania).

Pranimi i cookies dhe pajtimi për përdorimin e tyre nuk është i detyrueshëm.

Që nga hapja e parë e uebfaqes RentacarDardania.al, përdoruesi pranon një informacion që uebfaqja përdor cookies. Nëse përdoruesi klikon në: “Unë pajtohem” dhe vazhdon të përdorë uebfaqen, ose e mbyll dritaren që shfaqet, kjo do të thotë se ai pajtohet me përdorimin e kësaj teknologjie, në përputhje më përmbajtjet e publikuara në uebfaqen e RentacarDardania në seksionin e cookies. Teknologjia gjurmuese është anonime dhe përdoret vetëm për marketing të synuar. Në asnjë rast nuk mblidhen të dhënat personale të përdoruesit.

Cookies nuk janë kode të programeve që mund të ekzekutohen për funksione të tjera ose në vetvete. Për këtë arsye, nuk përbën asnjë rrezik për përdoruesin. Ato nuk duhet të konsiderohen apo merren si viruse etj.

Llojet e Cookies

Cookies e nevojshme përdoren për të ofruar funksionet bazë të uebfaqes dhe që përdoruesi të ketë aftësi të përdorë uebfaqen në tëresi. Pa cookies bazike dhe të nevojshme, uebfaqja nuk është e aftë të funksionojë me të gjitha funksionet e saj. Cookies për marketing përdoren për aktivitete të marketingut. Qëllimi i përdorimit të tyre është shfaqja e reklamave më të rëndësishme gjatë kohës që përdoruesi është në uebfaqe. Gjithashtu, në mënyrë që të ofrojë të dhëna për vizitat, RentacarDardania përdorë cookies statistikore. Cookies të rrjeteve sociale janë cookies të integruara për funksionalitetet e rrjeteve sociale. RentacarDardania është i autorizuar për cookies e vëna nga vetë uebfaqja. RentacarDardania nuk është i autorizuar dhe nuk mban asnjë përgjegjësi në lidhje me cookies e vendosura nga palët e treta. RentacarDardania, këshillon përdoruesit që t’i lexojë politikat e privatësisë dhe cookies e bashkëpuntorëve, partnerëve dhe rrjeteve sociale (palëtt e treta) për siguri më të madhe.

Çaktivizo cookies

Nëse dëshironi, ju mund të çaktivizoni teknologjinë gjurmuese në shfletuesin tuaj. Kjo mund të bëhet me anë të parametrave të kërkimit të shfletuesit tuaj në seksionin e sigurisë. Sigurisht, kjo do të nënkuptojë që ju nuk do të keni mundësi për përdorimin e disa funksioneve të RentacarDardania që nga momenti i çaktivizimit të teknologjisë gjurmuese.

Informacione të tjera

Politika e Cookies është pjesë e politikave të privatësisë së RentacarDardania.al. RentacarDardania ka të drejtën për të bërë çdo lloj ndryshimi në politikat e privatësisë dhe/ose termat e përdorimit të uebfaqës në çdo kohë. Një ndryshim i tillë hyn në fuqi me publikimin e uebfaqes. Ju lutemi të lexoni rregullat bazë të uebfaqes, në mënyrë që të jeni të informuar në kohë rreth lajmeve të reja në uebfaqe.

Kontakti me ekipin e RentacarDardania.al:

RentacarDardania Magjistralja Prishtine Mitrovice, 10000 Prishtine, Kosovë: +383 (0) 45 880 888E-mail: info@Rentacardardania.com

Dërgo mesazh
Rent A Car Dardania
Përshendetje,
jam i interesuar për një veturë me qera?